Servei Integral

SERVEI INTEGRAL DE PLANXISTERIA INDUSTRIAL

La fabricació dels nostres productes segueix un procés complet des de la xapa plana, passant per tots els processos de tall làser, punxonat, plegat, mecanització, soldadura, tractament i acabats finals, així com muntatges i premuntatges de tot tipus de components (armaris elèctrics, cabines de peatges, etc.), fins l’embalatge i paletitzat amb les característiques i logotips personalitzats dels nostres clients.

base

Tall làser de planxa metàl·lica

Comptem amb una maquinària d’última generació per al tall làser de ferro, inox o acer, ja sigui mitjançant el tall CO2 o el tall Fibra. Recentment a Inoxtop hem incorporat un nou làser Fibra TRUMPF, totalment autònom, amb magatzem, càrrega i descàrrega automatitzats, que ens proporciona un tall làser de peces metàl·liques i una soldadura professional molt precisa i que permet reduir els costos de producció.

base

Punxonat CNC de metalls

La punxonadora, o premsa de punxonar, permet perforar planxes metàl·liques. La premsa acciona l’eina de tall (punxó) que pressiona amb força la xapa damunt el forat d’una matriu i retalla la planxa de metall segons la forma dissenyada.

base

Plegat CNC de peces metàl·liques

Mitjançant la plegadora de xapa, doblem les planxes metàl·liques de ferro, alumini o acer inoxidable per donar-los la forma acordada en el disseny inicial del projecte.

base

Roscats, desbarbats i fixacions

Les planxes metàl·liques passen pel procés de roscat, desbarbat automàtic per eliminar l’excés de metall (rebaves i arestes) i fixació amb insertables i soldables.

base

Soldadura MIG/ MAG

Utilitzem les soldadures MIG (Metal Inert Gas) o soldadures MAG (Metal Active Gas), ja que ofereixen més productivitat i permeten un soldat molt eficient, amb l’ús de fils sòlids i tubulars. Aquest tipus de soldadura de peces metàl·liques permet dipositar-les a molta velocitat i en totes les posicions i és molt útil en estructures d’acer inox i aliatges d’alumini. Al mateix temps, afavoreix la producció d’estructures molt pesades on es necessita un soldat de peces molt resistent.

base

Soldadura TIG

La soldadura TIG (Tungsten Inert Gas), en comparació amb altres mètodes de soldatge de metalls, permet simplificar la soldadura de metalls ferrosos i no ferrosos i obtenir resultats uniformes, nets i de qualitat. Els cordons que s’obtenen són menys sensibles a la corrosió, amb més resistència i ductilitat i amb millors acabats superficials de la xapa.

base

Soldadura Robotitzada

El soldatge robotitzat permet soldar i sostenir la peça metàl·lica a través d’un robot. S’utilitza sovint en treballs de soldat per punts o per arc i permet produir a gran escala.

base

Soldadura per resistència

Les planxes metàl·liques passen pel procés de roscat, desbarbat automàtic per eliminar l’excés de metall (rebaves i arestes) i fixació amb insertables i soldables.

base

Tractaments superficials en metalls

A Inoxtop realitzem els tractaments superficials de peces metàl·liques que siguin necessaris per tal que els acabats dels productes satisfacin les necessitats dels nostres clients amb la màxima qualitat. Els acabats de la superfície metàl·lica comprenen processos de tot tipus: pintura, zincat, anoditzat, cataporesis, galvanitzats, polits, acabats decoratius i tractaments anticorrossius.

base

Muntatges electromecànics i premuntatges

Ens especialitzem en el muntatge i premuntatge de peces metàl·liques acabades amb regulació d’estocs de seguretat de productes finals. Adquirim els components de proveïdors internacionals, segons les necessitats específiques del client i gestionem, realitzem i supervisem els muntatges electromecànics que es requereixen.

base

Revisió de qualitat, embalatge i transport

Els nostres serveis inclouen el transport fins a destí, amb sortides diàries de grupatges i càrregues completes a arreu d’Europa.