Qualitat

QUALITAT CERTIFICADA PER ALS TEUS PROJECTES DE PLANXISTERIA

Un equip humà especialitzat i altament qualificat, conjuntament amb un avançat suport tecnològic, permeten assegurar els més elevats estàndards de qualitat, garantint la total traçabilitat de tots els components i el compliment dels requeriments específics de cada client.

Comptem amb un equip tècnic d’enginyers especialitzats en planxisteria, a la disposició dels nostres clients, que amb el suport de software especialitzat i tecnologia d’última generació en fabricació mecànica de peces metàl·liques, poden desenvolupar qualsevol producte, adaptant els nostres processos a les necessitats particulars de cada projecte. Els nostres equips d’operaris estan qualificats per a tot tipus de muntatge mecànic o elèctric de manera que podem lliurar qualsevol maquinària completament acabada, si es requereix.

Treballem conjuntament amb el departament tècnic dels nostres clients a partir del plantejament original del projecte. En subcontractar els nostres serveis de planxisteria, més enllà de complir amb les especificacions i terminis d’entrega, el nostre equip treballa per optimitzar-ne les despeses d’industrialització o millorar-ne les prestacions, a partir de la concepció mecànica del disseny inicial.

El nostre ampli, modern i renovat parc de maquinària de planxisteria industrial (ja sigui de tall làser de xapa, tall CO2 de xapa, punxonat de peces metàl·liques, plegat de xapes d’inox, ferro o alumini, soldadura o tractaments superficials de metalls) ens permet oferir un alt nivell de precisió, elevades prestacions, capacitat de resposta i adaptació a les necessitats dels nostres clients en la fabricació de series mitjanes i grans, tant en acer inoxidable, com en ferro i alumini.

ordinador

Inoxtop: planxisteria amb qualitat certificada

Inoxtop SA disposa d’un sistema de gestió de la qualitat certificat segons la norma ISO 9001-2008 des de l’any 2003, que assegura un control de qualitat dels nostres productes i serveis durant tot el procés.

El control de qualitat comença en el moment de la recepció de les matèries primes i inclou totes les fases del procés de producció, els processos subcontractats de treballs de ferro, alumini i acer inox, i un control de qualitat del producte acabat abans del lliurament final de les comandes  als nostres clients.

Comptem també amb la certificació EN-15085-CL2 per la soldadura de metalls en aplicacions ferroviàries.