Experiència

EXPERTS EN TREBALLS DE FERRO, ALUMINI I INOX

Nascuda el 1991, Inoxtop (del grup Qualinox) és un referent en treballs d’acer inoxidable (inox), ferro i alumini.

Amb més de 25 anys d’experiència en el camp de la planxisteria industrial per a multitud de sectors, podem proporcionar l’assessorament tècnic que els nostres clients necessitin, optimitzant el procés d’industrialització de peces metàl·liques i afrontant cada projecte amb l’absoluta confiança que ens dóna un sòlid know-how en components de base metàl·lica i l’experiència acumulada durant anys de col·laboració amb els clients més exigents.

Amb un creixement ferm i sostingut, amb més de 8.000 m2 d’instal·lacions modernes i en  constant actualització, treballem estretament amb els nostres clients per aconseguir els reptes i objectius comuns, mitjançant uns processos de treball dinàmics i innovadors, un personal altament qualificat i un equipament modern , tal com requereix ser una empresa puntera en el sector de la planxisteria industrial.

Nombrosos clients han confiat en nosaltres per la subcontractació de planxisteria per als seus negocis. Treballem amb una mitjana de 100 clients anuals i produïm al voltant de 2.500 referències l’any, gestionant més de 800.000 Kg de xapa metàl·lica.

iStock_62696422_XXXLARGE

Una empresa en expansió internacional

Any rere any, multinacionals implantades arreu del món confien en el nostre equip tècnic multilingüe per abordar els seus projectes de planxisteria amb competitivitat i eficàcia.

La nostra estratègia d’internacionalització ha esdevingut en una expansió sostinguda durant els últims 15 anys, amb un nivell d’exportació superior al 70% de la xifra de negoci total, provinent de països com Alemanya, França, Suïssa, Holanda i el Regne Unit.